Frakt från 29 kr | Fri frakt vid köp över 1000 kr

Vilka är Styked?

Frihet, hållbarhet och egen stil

Från start till nu

2018

Vi tyckte att det fanns brist på kläder med tryck som matchade vår livsstil och valde därför att göra egna. Idén om Styked kom till och ganska snart var företaget igång med sitt säte i Halmstad. Den första t-shirten lanserades och såldes till främst vänner och familj.

2019

Kreativiteten flödade och för att kunna trycka upp några fåtal plagg och slippa stor lagerhållning började vi trycka våra kläder själva med hjälp av screenprinting. Vi lanserade den första e-handeln och testade även på försäljning på en festival vilket blev succé!

2020

2020 var ett speciellt år för alla människor världen över och så blev det även för Styked. Vi lanserade ännu en ny e-handel och framåt våren blev vi även en rullande försäljning. Med ett lager som rullade runt på vägarna i Sverige sålde vi kläder runt om i södra Sverige från bakre delen av en van/skåpbil. 

2021

En efterlängtad produkt kom in i sortimentet, hoodien! Den rullande försäljningen från skåpbilen fortsatte och vi började inse att det var roligast med försäljning när vi fick möta våra kunder. I slutet av sommaren stod vi på Kiviks marknad och sålde slut på mer eller mindre hela vårt lager och fick ta en paus med vår e-handel.

2022

Det här med att bygga e-handel verkar vara en favorit som går i repris för även detta år lanserar vi en helt ny e-handel! Nya tillskott kommer till sortimentet så som nya tryck, batik hoodies och shorts. De kommer finnas att hitta framåt våren. Vi planerar även en mindre marknadsturné för sommaren så håll utkik efter information om var och när, för vi vill så gärna träffa dig!

Varukorg

HANDLA FÖR 1000 SEK
så får du

FRI FRAKT