Fri frakt vid köp över 1000kr

Hållbarhet

Vi vill göra gott

Grundidén för Styked är att kunna leverera bra kvalité till våra kunder. Kan vi göra så att några få personer uppmärksammar ekologiska produkter så är vi mycket nöjda! Alla våra produkter är tillverkade av ekologisk bomull och/eller återvunnet material. Den vanligaste feedback vi får av er att våra tröjor är så mjuka och härliga, det gör oss så glada och vi kan inte annat än att hålla med! Du kan lita på att våra produkter kan användas länge.

Tryckning

Vi har själva testat oss fram med olika trycktekniker genom åren men har fastnat för screentryck. Med screentryck går det att trycka med en vattenbaserad tryckfärg, denna färg är lika hållbar som vanlig tryckfärg men mycket skonsammare för miljön. Precis så som vi vill ha det! Trycket håller sig fint och upplevs mjukt och följsamt på plagget. 

Batikfärg

Alla våra batikkläder färgas för hand av oss på Styked. Vi använder oss av olika märken och typer av batikfärg. Under färgning är vi noga med att inte slösa med vatten då det går åt en del för att få plaggen i alla dessa unika färger och mönster. Vi sparar så gott det går på vattnet när vi sköljer upp plaggen.

Varukorg